Loading...

motoristična_obutev_iconPUTOLINE ESTER TECH 4+ 10W-40 4L – motorno olje za cestne motocikle 

71.70

PUTOLINE ESTER TECH 4+ 10W-40 4L – motorno olje za cestne motocikle

Št. artikla: 70625

N-TECH® PRO R + 15W-50 je najnaprednejše, popolnoma sintetično 4-taktno motorno olje, znamke Putoline. Vsebuje edinstven sistem dodatkov N-TECH®.

  • Zelo visok in izjemno stabilen indeks viskoznosti
  • Optimalno delovanje mokre sklopke Natančno in gladko menjanje prestav
  • Vrhunska zaščita pred obrabo Minimalna poraba olja kot posledica nizke hlapnosti Ester Tech 4+ 10W-40 je bil razvit izključno za sodobne, visokotehnološke in zmogljive dirkalne in cestne motocikle

UPORABA 

Putoline Off Road 4 10w-40 1l - polsintetično olje
Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: Putoline N-TECH®. Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”. Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.
PRIKAŽI VEČ

PRIPOROČAMO 

Pozdravljeni,