Loading...

motoristična_obutev_iconČelada JUST1 J12 Dominator – Fluo Rumena/Oranžna 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

322.12

Just1 – J12 Dominator čelada izdelana iz karbona. ECE 22/05

Tehnični podatki:

– Školjka iz karbon vlaken
– Zelo močna in zračna čelada
– popolnoma odstranljiva in pralna notranja obloga
– zapenjanje na dvojni obroček
– J.I.E.R sistem za odstranjevanje blazinic
– prezračevalne odprtine

 

UPORABA 

Čelada JUST1 J12 je bila razvita in zasnovana s primarnimi cilji ustvariti najvarnejšo in najudobnejšo motokros čelado za voznika.

Popolno prileganje je bistveni element pri delovanju čelade. Pri izdelavi čelad JUST1 J12 so uporabljeni najboljši in tehnično napredni materiali.
Zunanja lupina je narejena iz polnih ogljikovih vlaken.
Zaradi tega je čelada izjemno toga in neverjetno lahka.
JUST1 J12 ima dve zunanji velikosti lupine, ki zagotavljata ustrezno razmerje med težo in varnostjo za varnost in stabilnost.
Notranja dimenzija lupine (pena EPS in lahka visoka absorpcija udarcev) je prilagojena tako, da ustreza vsaki velikosti lupine, JUST1 ima dve notranji velikosti EPS.
ECE HOMOLOGACIJA – TEŽA ČELADE od 1100 gr +/- 50 gr // DOT/ECE HOMOLOGACIJA – TEŽA ČELADE od 1250 gr +/- 50 gr
Prezračevanje je nujno. Z masivnim sistemom za usta in obrvi ter več prezračevalnimi sistemi je JUST1J12 zasnovan tako, da poveča pretok zraka do vaše glave. Preizkušeno prezračevanje, ki omogoča pravilno odvajanje toplote iz čelade, kar omogoča hladnejšo vožnjo tudi v toplih vremenskih razmerah. Pozornost je bila namenjena tudi kovinski membrani, ki je integrirana na prezračevalni odprtini za brado, zaradi česar je manj verjetno, da bi ruševine in leteči ostanki lahko prodrli na ta območja.
Ekskluzivne notranje obloge čelad JUST1 so izdelane iz zračnih materialov, ki vključujejo antimikrobno higiensko obdelavo. Podloga je v celoti odstranljiva in pralna. Podloga je bila zasnovana v povezavi s ključnico, da je čelado enostavno nadeti. Uporabniku omogoča, da se najprej natančno osredotoči na prileganje kronskega dela čelade.

Just1 je proizvajalec čelad s sedežem v Pistoi v Italiji, vendar je po le nekaj letih na trgu prisoten po vsem svetu. Relativno novo blagovno znamko je leta 2011 predstavil Tony Amoriello in od takrat oblikuje prihodnost oblikovanja čelad. Amoriello je podjetje ustanovil s ciljem ne samo izdelati čelad, temveč narediti boljšo različico katere koli od čelad na trgu. Amoriello z izkušnjami v industriji in navdušencem nad terenskimi vozili je preživel nešteto ur dela z nekaterimi najboljšimi kolesarji v MXGP in svetu motociklizma. Podjetje ima že več svetovnih naslovov v različnih disciplinah, vključno z naslovom svetovnega prvaka v motokrosu 2016 MXGP in 2015 MX2 FIM s Timom Gajserjem ter naslovom MX3 iz leta 2013 s Klemnom Gercarjem. Prizadevanje za razumevanje zahtev kolesarjev in izdelava izdelkov na poti za izpolnjevanje takšnih zahtev je za JUST1 najpomembnejšega, kot opisuje Amoriello: »V preteklosti sem delal za proizvajalca motociklov in bil sem odgovoren za ekipe in sponzorirane kolesarje. . Kolesarji so se mi pogosto pritoževali nad svojimi čeladami, včasih zaradi prileganja, včasih zaradi teže ali prezračevalnega sistema ali razgleda. Odločil sem se, da bom sam začel s tem novim projektom in poskušal izdelati čelado, ki bi lahko združila vse lastnosti, ki so jih kolesarji zahtevali. Danes so moji kolesarji zelo zadovoljni z izdelkom.”
PRIKAŽI VEČ

PRIPOROČAMO 

Pozdravljeni,