fbpx

QUAD

Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov

 • 1L PUTOLINE BREAK FLUID DOT 4 – zavorna tekočina

  15.26
  Dodaj v košarico
 • tekmovalno olje

  1L PUTOLINE CASTOR R – tekmovalno olje za mešanico

  18.90
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE COOLANT NF – hladilna tekočina

  8.41
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH QUAD RF 4+ 10W-40 – motorno olje za stirikolesnike

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 2.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 3.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HEAVY GEAR 80W-90 – olje za menjalnik

  14.71
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 10W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 2.5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 7.5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • olje za menjalnik

  1L PUTOLINE N-TECH® TRANS GP 10W40 – olje za menjalnik

  19.90
  Dodaj v košarico

Štirikolesniki

Štirikolesnik oz. quad je ustvarjen za avanture po vseh vrstah terenov. Ne glede na to, ali ga vozite po gozdu, cesti, makadamski poti ali pa domačem dvorišču, vas s svojo močjo in stabilnostjo ne bo razočaral. Ker je narejeni za vožnjo po zahtevnih terenih, se lahko z njim spopadete z vsemi izzivi. Vrhunska predstava na zahtevnem terenu pa seveda zahteva tudi vrhunsko vzdrževanje.

Vrhunska olja

Osnova dobrega vzdrževanja in zanesljive vožnje je kakovostno olje: motorno olje, olje za menjalnike in druga maziva. Dobro olje učinkovito zmanjšuje obrabo ključnih mehanskih delov motorja, preprečuje korozijo, čisti mehanske dele in jih v določenih primerih tudi hladi. Vse to zagotavlja prijetno, zanesljivo in varno vožnjo ter seveda podaljšuje življenjsko dobo motorja, menjalnika in drugih delov ter s tem seveda tudi samega motocikla.

Putoline olje za štirikolesnike

Naša olja za štirikolesnike so ustvarjena za veliko moč in vožnjo po zahtevnih terenih. Naših 50 let izkušenj zagotavlja vrhunsko zanesljivost. Naša predanost stalnemu razvoja pa vrhunsko in revolucionarno tehnologijo, kot je denimo N-TECH®, ki bo dolgoročno zaščitila vaš štirikolesnik in optimizirala njegovo delovanje.

Naša široka ponudbo zagotavlja bogato izbiro kakovostnih olj za štirikolesnike. Sledimo standardom uveljavljenih proizvajalcev motorjev in potrebam njihovih različnih modelov. Zato boste v naši trgovini vedno našli pravo olje za vašega štirikolesnika. Ne glede na to kakega vozite, kjer ga vozite in kako pogosto ga vozite.

Poiščite pravo motorno olje, olje za menjalnik in druge izdelke za vzdrževanje

Upoštevajte priporočila proizvajalca glede viskoznosti, števila TBN in drugih specifikacij, da najdete najboljše Putoline olje za svojega štirikolesnika. V ponudbi so olja in maziva za tekmovalne, športne in rekreativne štirikolesnike, za 2-taktne in 4-taktne motorje, ki ustrezajo zahtevam vseh uveljavljenih znamk in modelov štirikolesnikov.

Olja in maziva Putoline bodo podaljšala življenjsko dobo vašega štirikolesnika. In povečala vaš užitek ob vožnji z njim.