fbpx

OFF-ROAD

Prikazovanje 1–12 od 33 rezultatov

 • 1L PUTOLINE BREAK FLUID DOT 4 – zavorna tekočina

  15.26
  Dodaj v košarico
 • tekmovalno olje

  1L PUTOLINE CASTOR R – tekmovalno olje za mešanico

  18.90
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE COOLANT NF – hladilna tekočina

  8.41
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH Off Road 4+ 10W-40 – motorno olje za off-road motocikle

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 2.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 3.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 10W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 2.5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HPX R 7.5W – olje za sprednje vzmetne vilice

  16.61
  Dodaj v košarico
 • MX7 olje za mešanico

  1L PUTOLINE MX 7 – olje za mešanico

  18.90
  Dodaj v košarico
 • olje za mešanico

  1L PUTOLINE MX 9 – tekmovalno olje za mešanico GP

  19.90
  Dodaj v košarico

Offroad motorji

Motokros ali motorji in drugi motorji za off-road vožnjo se spopadajo z najzahtevnejšimi tereni in pogoji. Obremenitve vseh mehanskih delov so pri njih najvišje, življenjske dobe pa najkrajše. Zato je še posebej pomembno, da jim privoščite vrhunsko vzdrževanje. Vzdrževanje, ki tudi v najtežjih razmerah zagotavlja vrhunsko delovanje in varno upravljanje.

Olje za najzahtevnejšo vožnjo

Obraba mehanskih delov je pri vožnji z motorji zunaj utrjenih cest največja. Dobra olja pa ne le zmanjšujejo obrabo mehanskih delov motorja, temveč jih tudi čistijo, zaščitijo pred korozijo, tesnijo in celo odvajajo toploto, ki nastane zaradi velikih obremenitev. S tem podaljšujejo življenjsko dobo motorja in zmanjšujejo stroške, povezane z vzdrževanjem.

Putoline olje za off-road motorje

Putoline olja za off-road ustvarjajo prvake. Tiste, ki domov prinašajo pokale iz motokros in podobnih tekmovanj, kot tudi tiste, ki se samo počutijo kot prvaki, ko s svojimi enduro motorji premagujejo zahtevne terene v svoji okolici. Izkušnje iz sveta motokrosa nam omogočajo, da ustvarjamo olja za najzahtevnejše razmere in najbolj intenzivno vožnjo. Pri tem pa sledimo sodobnim trendom in z lastnim razvojem premikamo mere mogočega. Naša revolucionarna aditivna tehnologija N-TECH® zagotavlja vrhunsko in dolgotrajno zaščito.

Ne glede na to, ali vozite motokros ali drug tip off-road motorja, boste v naši ponudbi našli pravo olje za svoje potrebe. Naša olja in maziva uporabljajo tako profesionalni tekmovalci za največje preizkušnje kot tudi rekreativni vozniki za vsakdanjo vožnjo zunaj cest.

Najdite pravo motorno olje, olje za menjalnik, maziva in pripomočke za vzdrževanje

Sledimo standardom najbolj uveljavljenih proizvajalcev na svetu in specifikacijam različnih vrst in modelov off-road motorjev. V naši ponudbi vas čakajo olja in maziva za tekmovalno in vsakdanjo rabo, za 2-taktne in 4-taktne motorje. Zagotavljajo vrhunsko viskoznost, minimalno porabo, odlično mazanje in vrhunsko predstavo na terenu.

Z izdelki Putoline bo vaš off-road motor po vsakem srečanju z blatom, peskom, vodo in drugimi zahtevnimi tereni ostal v vrhunskem stanju!