fbpx

TRGOVINA

Prikazovanje 1–12 od 70 rezultatov

 • 1L PUTOLINE BOXER 4 15W-50 – motorno olje za cestne in terenske boxer motorje

  16.32
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE BREAK FLUID DOT 4 – zavorna tekočina

  15.26
  Dodaj v košarico
 • tekmovalno olje

  1L PUTOLINE CASTOR R – tekmovalno olje za mešanico

  18.90
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE COOLANT NF – hladilna tekočina

  8.41
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH 4+ 10W-40 – motorno olje za cestne motocikle

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH Off Road 4+ 10W-40 – motorno olje za off-road motocikle

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH QUAD RF 4+ 10W-40 – motorno olje za stirikolesnike

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE ESTER TECH SCOOTER 4T+ 5W-40 – motorno olje skuterje

  18.98
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE FORMULA V-Twin 20W-50- motorno olje za V-twin motocikle

  15.40
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 2.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE GPR 6 3.5W – olje za zadnji amontizer

  22.28
  Dodaj v košarico
 • 1L PUTOLINE HEAVY GEAR 80W-90 – olje za menjalnik

  14.71
  Dodaj v košarico

Dobrodošli v trgovini MotoBF

Pri nas boste našli vse, kar rabite za vzdrževanje vašega motornega kolesa. Smo uradni uvoznik olje in dodatkov za motorna kolesa, podjetja Putoline.

Olja znamke Putoline že 50 let skrbijo za tekoče delovanje motornih koles različnih vrst. Od leta 1970, ko se je vse skupaj začelo na Nizozemskem, pa do danes so se naša olja in druga maziva uveljavila na trgih skoraj 40 držav po svetu. Želite tudi vi zanesljivo poskrbeti za brezhibno delovanje vseh ključnih komponent vašega motocikla?

Ponudba

Motorno olje za motorje in olje za menjalnik sta osnova vzdrževanja in seveda tudi jedro naše ponudbe. Pri nas najdete olje za 2 taktne motorje in olje za 4 taktne motorje. Dolgoletne izkušnje na raznolikih trgih so nam omogočile tudi razvoj specializiranih olj za različne vrste motorjev. Cestni motorji, motocross motorji, skuterji in štirikolesniki imajo seveda različne vzdrževalne potrebe. Naša olja za vse omenjene vrste motorjev pa poskrbijo za res vrhunsko vzdrževanje.

Olje za cestni motor

Olje za motor, sploh pa cestni motor, mora biti zanesljivo, saj vsi vemo, da je na cesti ena sama napaka lahko hitro usodna. Izbirajte med vrhunskimi olji različnih viskoznosti, ki bodo poskrbela za učinkovito delovanje motorja.

Olje za skuter

Skuterji so vladarji mestnih ulic, mestna vožnja pa je zahtevna tako za voznika kot tudi za sam motor. Olje za motor, kot je skuter, mora poskrbeti za odzivnost v vseh trenutkih in naša olja za 2 taktne motorje se vedno odrežejo odlično.

Olje za štirikolesnik

Štirikolesniki v sebi skrivajo veliko moč, saj se morajo znati spoprijeti z zelo zahtevnimi tereni, ki zahtevajo posebno vrsto vožnje. Naše olje za motor s štirimi kolesi upošteva vse to, da se boste pri vožnji štirikolesnika res lahko osredotočili le na vožnjo.

Olje za motocross

Vzdrževanje cross motorja ni mala malica – to vemo vsi, ki smo ga kdaj vozili. Za zahtevne razmere motocross vožnje mora motocross motor delovati brezhibno in kar se da učinkovito. Olja za motocross motorje morajo zato zagotavljati najboljše mazanje ob zelo intenzivni vožnji. Naša olja za motocross pa ob visoki učinkovitosti ponujajo še dolgotrajno uporabo. To pomeni, da lahko prihranite tudi marsikak evro in si omogočite še več motocross užitkov.

Vse, kar potrebujete za vzdrževanje

Putoline pa ponuja več kot le olje za motor in menjalnik. V naši ponudbi so tudi izdelki za vzdrževanje zračnih filtrov, olja za vilice in amortizerje, maziva za verige, zavorne in hladilne tekočine, aditivi za gorivo ter druga maziva. Vsi vrhunske kakovosti in plod dolgoletnega razvoja strokovnjakov in ljubiteljev vožnje na dveh kolesih.

Seveda pa znamo poskrbeti tudi za popolno nego motorjev. Najprej s čistili za različne dele motorja ter čistili za motoristična oblačila, čelade in drugo opremo. Nazadnje pa še s spreji in premazi, ki poskrbijo za popolno zaščito motorja pred vremenskimi in drugimi vplivi okolja.

Z vrhunskimi izdelki Putoline se boste vedno peljali zanesljivo in v stilu. Tudi takrat, ko z motocross motorjem divjate po najzahtevnejšem terenu …

Naše izkušnje in znanje

Zelo smo ponosni na našo obširno ter raznoliko ponudbo vrhunskih olj in maziv. Še bolj ponosni pa smo na dolgoletne izkušnje in znanje, ki nam vse to omogočajo. Ker so olje za motor Putoline ustvarili in v naslednjih desetletjih še naprej razvijali strokovnjaki in ljubitelji vožnje na dveh kolesih, vemo, kaj motorji in motoristi potrebujejo.

Putoline ponuja največji izbor maziv za motorna kolesa, tako za rekreativno, vsakdanjo vožnjo kot tudi za tekmovalni šport. Z veseljem sodelujemo z različnimi tekmovalnimi ekipami v svetu motociklizma in proizvajalci vrhunskih motornih koles za različne namene.

Dolgoletne izkušnje ter lastne raziskave in razvoj nam omogočajo, da vedno sledimo sodobnim trendom motociklizma ter ponujamo vrhunske izdelke z izvrstnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Vse to se kaže tudi v revolucionarni tehnologiji aditivov N-TECH®, ki nam omogoča, da ustvarimo najboljša olja za motocikle.

Kako najti pravo olje za vaš motor?

Najbolje je, da upoštevate priporočila proizvajalca. Ne glede na to, kak motor vozite (motocross, cestni, štirikolesni ali celo skuter), boste v ponudbi naših olj in drugih maziv našli, kar potrebujete. V primeru neredne uporabe motorja bodite še posebej pazljivi, da ga razvajate s kakovostnimi mazivi. Prav tako pri zelo intenzivni vožnji, denimo motocross motorja, saj je ustrezno mazanje vseh mehanskih delov takrat še posebej pomembno.

Za več informacij o najboljši izbiri za vaš motor pobrskajte po naši spletni strani. Lahko pa nas tudi vprašate za nasvet, z veseljem vam bomo pomagali. Predvsem pa lepo skrbite za svoj motor in uživajte v brezskrbni vožnji.