fbpx

PUTOLINE ACTION FLUID SPRAY - sprej za zračni filter

Loading...

PUTOLINE ACTION FLUID SPRAY – sprej za zračni filter je visokokakovostno olje v spreju za zaščito penastih zračnih filtrov. Preprečuje vstop prašnih delcev in umazanije skozi zračni filter v agregat motornega kolesa. Prednost Putoline Action Fluid spreja pred alternativnimi zaščitami je, da minimalno zmanjša pretok čistega zraka v agregat.

 

Pakiranje: Sprej – 600ml

9.99

UPORABA

Putoline Action Fluid – sprej za zračni filter

je nepogrešljiv izdelek vsakega motokros voznika, saj je izredno praktičen in enostaven za uporabo. Na zelo prašnih pistah je zračni filter lahko zelo hitro umazan, kar poveča možnosti za okvaro agregata in zmanjša pretok zraka in s tem zmanjša učinkovitost delovanja.

Putoline Action Fluid sprej enostavno nanesemo na čist zračni filter, pustimo nekaj minut, da dobro vpije olje in ga po nekaj minutah namestimo nazaj na motor.

Prav zaradi enostavne uporabe, Action Fluid sprej priporočamo za mazanje vašega filtra na terenu, predvsem na zelo prašnih motokros pistah, ko je lahko filter kaj hitro lahko zelo umazan. Tako boste lahko rezervni filtre brez težav namazali kar v boksu in se brezskrbno vozili naprej.

Kot alternativo, za še boljši rezultat vam ponujamo PUTOLINE ACTION FLUID – olje za zračni filter.

Pred nanosom spreja za zračni filter je potrebno le tega dobro očistiti in posušiti, za kar vam predlagamo PUTOLINE ACTION CLEANER – čistilo zračnega filtra.

ZAKAJ PUTOLINE?

Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: N-TECH®.

Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”.

Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.