fbpx

Najem počitniške prikolice Adria Forma 470

Kampiranje vsekakor predstavlja svoj čar, vendar si na zasluženem dopustu le želimo odklopiti od vsakodnevnih skrbi. Kampiranje v šotor je vsekakor zabavno in zelo sproščujoče, pa vendar zanjo biti nepredvidljivi vremenski pogoji zelo neprijetni, zato je bivanje med trdnimi stenami zagotovo ena od podrobnostih, ki si jo želimo na dopustu.

Počitniška prikolica je vsekakor najboljša izbira za zagotovitev udobnosti, varnosti in prilagodljivosti na dopustu. Združuje vse ugodnosti apartmaja (mehka in udobna postelja, kuhinja, WC, tuš, garderoba, itd.) in pa čar kama, ki so v večini v neposredni bližini lepih plaž.

najem počitniške prikolice

Pri MotoBF vam ponujamo, da lahko izkusite vse prednosti, ki vam jih počitniška prikolica omogoča, vendar brez vseh stroškov, ki vam jih kot lastniku doprinese.

Zato vam omogočamo najem počitniške prikolice Adria Forma 470 TQ, primerna za do 5 oseb.

Na desni strani od vhoda vas čaka postelja velikosti 150x200cm, pod katero je velik prostor za shranjevanje. V sredini kuhinja z hladilnikom (močnosti napajanja – 12V, 230V, plin), štedilnikom, pomivalnim koritom in velikim prostorom za posodo. Nasproti kuhinje je večja garderobna omara in kopalnica z tušem in kasetnim WC-jem. Na levi oz. zadnji strani prikolice pa je jedilni kot za 5 oseb, ki se zlahka pospravi v posteljo velikosti 210x170cm.

Zraven prikolice lahko izbirate med, malo bolj kompleksnim za postavitev, vendar zelo kvalitetnim baldahinom DWT carat 240 ali izvlečno tendo FIAMMA z dodatnim senčnikom 2,2m.

V osnovi so priloženi:

• 4 stoli
• Kamping miza
• Zunanja kuhinja
• Indukcijski kuhalnik na dve plošči
•Ves kuhinjski pribor za 4 osebe
• Priključni kabel 25 m
• Plinska jeklenka
• Električni adapter
• Zunanja talna preproga

   in še veliko ostale opreme. Vsa razsvetljava so varčne led luči 12V.

Prikolica je registrirana in zavarovana! Teža prazne prikolice 1050 kg, NDM 1300 kg, vozna z B kategorijo v kolikor NDM vašega vozila ne presega 2200 kg. Po dogovoru prikolico dostavimo na zaželjeno lokacijo, v Slovenske ali Hrvaške avtokampe (strošek prevoza – 0,18€/km).

Cenik najema:

Cena dostave:

Pogoji najema:

Prikolico lahko najame in vozi oseba, ki je starejša od 23 let, ima veljavno vozniško dovoljenje B kategorije vsaj 3 leta (izkušen voznik) in je državljan Republike Slovenije ali EU.

Ob najemu se plača varščino v višini 400€, ki se jo ob koncu najema vračuna v skupno ceno, oziroma jo vrnemo, v primeru, da ni odkritih pomanjkljivosti na prikolici in opremi.

Stroški bivanja v kampu in turistična taksa, nasta vključena v ceno!

Koledar razpoložljivosti:

Nalaganje koledarja...
Powered by Booking Calendar

Za rezervacijo pokličite:

Ali pošljite povpraševanje: