MotoBF motoristična trgovina
Loading...

motoristična_obutev_iconMX Dres THOR Sector S22 BirdRock Midngiht 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

22.09

MX Dres THOR SECTOR S22 BIRDROCK MIDNIGHT
Material, ki odvaja vlago, vas bo ohranil suhe, grafika brez bledenja pa zagotavlja, da bo ta majica zdržala več dirk. Zasnova s ​​spuščenim repom poskrbi, da je vse pospravljeno, ko ste na motorju.

LASTNOSTI:

  • Raglan rokavi za optimalno mobilnost
  • Material, ki odvaja vlago, vas ohranja suhe
  • Raztegljivi vložki v rokavih in ovratniku
  • Sublimirana grafika brez bledenja
  • Nalepka na vratu za prenos toplote
  • Zasnova s ​​spuščenim repom pomaga, da je dres pospravljen

UPORABA 

Hlače THOR Pulse Hazard
THOR je leta 1968 v San Diegu v Kaliforniji ustanovil 4-kratni svetovni prvak v motokrosu do 250 cm3 (’62, ’63, ’66, ’67) Torsten Hallman. Dve leti prej je Torsten prišel v Združene države na prošnjo Husqvarne, da bi pomagal promovirati motor in ga predstaviti ameriškemu trgu. Torsten je popolnoma prevladoval, saj je zmagal na vsaki dirki, na kateri je sodeloval; Motokros, puščava, Smooth Track TT in Hopetown Grand Prix. Prijavil se je na 23 dirk in nikoli ni bil premagan. Ameriške dirkače in novinarje je navdušil mladi, hitri Šved, ki je nosil hlače iz kozjega usnja in vozil motor s težko izgovorljivim imenom. Torsten je videl, da je Američan začel proizvajati pomembne hlače, rokavice in drese pod blagovno znamko Hallman Racing ali THOR (Torsten Hallman Original Racewear). To je bil začetek THOR-ja.
V preteklih letih so vozniki, ki so nosili THOR, osvojili nešteto dirk in prvenstev. Vsak izdelek je napredek, nov korak naprej v oblikovanju in zmogljivosti. Vedno dirkamo naprej, vedno spoštujemo svojo preteklost, vedno se osredotočamo na izdelavo kakovostnih izdelkov, ki presegajo pričakovanja kolesarjev. Prvi. Večni.
PRIKAŽI VEČ

PRIPOROČAMO 

Pozdravljeni,