MotoBF motoristična trgovina
Loading...

motoristična_obutev_iconMotokros škornji FORMA PILOT FX 

309.90

Motokros škornji Forma Pilot FX, škornji so izdelani iz naprednih modernih materialov in omogočajo visok nivo zaščite.

UPORABA 

FORMA PILOT FX so motokros škornji.

  • Zgornji del škornja iz sintetičnega materiala
  • Podplat MX po meri iz gume z dvojno gostoto F.C.S. (Flex Control System):
  • Nadzorovan upogibni sistem z zaščito proti torziji in dvojnim zadnjim omejevalnikom
  • Zaščite iz brizgane in oblikovane plastike
  • Gumijasti dušilec po meri z oprijemom
  • Nastavljivo zapiranje z ježkom
  • Zapiranje z nastavljivimi in zamenljivimi zgibnimi “Evo Security Lock” aluminijastimi vzvodi Sistem za zaklepanje traku “Security Lock”.
  • Jeklena kapica za prste

 


 

Velikosti: 39-48

 

Forma Boots Logo

Blagovna znamka Forma je bila ustanovljena leta 1999 in že od vsega začetka so bili motoristični škornji Forma označeni kot visoko-kakovosten, udoben in izjemen tehničen izdelek primeren tudi za najzahtevnejše voznike. Zahvaljujoč lastnemu oddelku za raziskave in razvoj ter stalnim tehničnim inovacijam, podjetje ponuja široko paleto izdelkov v vseh tržnih kategorijah. Najvišji standardi kakovosti, nenehno iskanje privlačnih dizajnov in proizvodni proces, ki združuje obrtniško spretnost in najboljše inovacije, so omogočili znamki Forma, da je postala ena najbolj znanih in najbolj cenjenih znamk motorističnih škornjev na svetu.

Forma je distribuirana v 70 državah in vse kolekcije je oblikovala in razvila italijanska ekipa, proizvedene pa so v Evropi.
Podjetje S.D.E. Motorsport S.r.l. ima sedež v kraju Altivole (Treviso) v Italiji, v osrčju beneške obutvene četrti, kjer prebiva večina proizvajalcev motorističnih škornjev.

Varnost motoristov in njihovih sopotnikov je vodilo celotnega proizvodnega procesa. Celoten obseg je prestal preizkuse za odobritev CE EN 13634: 2017, ki jih je potrdil Ricotest.
Forma je danes referenčna točka za pustolovske izlete in želi postati neizogiben sopotnik za vsakega profesionalnega voznika ali preprostega navdušenca nad motocikli.

PRIKAŽI VEČ

PRIPOROČAMO 

Pozdravljeni,