MotoBF motoristična trgovina

Smo podjetje, ki zagotavlja da ste varni in vaš motor deluje. Z prodajo kvalitetne in cenovno dostopne opreme in motornih koles Peugeot, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi ter Honda pa smo nedavno odprli fizično trgovino v Šmarci pri Kamniku.

Zastopamo pa tudi kar pestro paleto kvitetnih znamk kot je Putoline – olja Putoline izhajajo iz Nizozemske in slovijo po kvalititenih in unikatnih izdelkih za motorje.

Z podjetjem Progrip smo nedavno združili moči. Njihovi produkti pokrivajo velik del MXGP svetovnega prevenstva. MX očala, gripi, oblačila so samo manjši del njihove obsežne ponudbe.

Kot pa se spodobi za motoristično usmerjeno trgovino pa vam nudimo tudi Proxxon orodje za katerega vemo da sodi v vrh med ponudnike orodij za mehanična popravila. Zaenkrat pa smo tudi prvi, ki lahko ponudimo Wurth orodje fizičnim osebam.

Dodatna oprema za motorje pa je povezana z produkti kot so plastike, drsniki in pa zaščitna oprema za to smo se odločili sodelovati z podjetjem Acerbis. Njihovo ponudba obsega vse omenjeno in še več ob enem pa nam ponujajo hitro in zanesljivo dostavo. Kar pomeni da tudi izdelki, ki niso na zalogi pridejo v vaše roke v roku 7 dni.

V kolikor pa vašega izdelka ni v zgoraj omenjenih pa sudelujemo tudi z največjimi globalnimi skladiščniki kot so Bihr, Parts Europe, Double RR parts (originalni nadomestni deli).

Za cestni program pa smo dali povdarek na začetnih podjetjih katera iz svojo kvaliteto kar hitro dobivajo dober glas na trgu, eden od teh je tudi RST kateri je poglavitni sponzor ene najbolj znanih dirk na svetu Isle of Man TT.

Da pa ne pozabimo pri nas lahko dobite tudi kolesa S-Bikes.

Za vse informacije pa nas lahko tudi poklicete.

Poslanstvo:

Ponuditi na slovenskem tržišču izdelke za motošport, ki vam za ceno dajo kar nejveč (trajnost, varnost in kvaliteta).

Pozdravljeni,