MotoBF_LOGO_2023_white-v1_500x500
NEKAJ O NAS

Z nami odkrijte vašo avanturo

S srcem in dušo pri motorjih

Že od malih nog nas navdušuje vse kar je povezano z motorji in motošportom. Leto 2022 pa je bilo prelomno, saj smo za vas odprli fizično trgovino VIP Moto BF v Šmarci pri Kamniku.

Fizična in spletna trgovina

Ker želimo čim več zadovoljnih nasmehov motoristov, nas najdete tako v fizični kot v spletni trgovini.

peugeot motor x400
VSE KAR POTREBUJETE VI IN VAŠ JEKLENI KONJIČEK

VIP Moto BF

Na enem mestu vse, kar potrebujete, da lahko odkrijete vašo avanturo.

V naši ponudbi najdete kvalitetno in cenovno dostopn opremo ter motorna kolesa priznanih blagovnih znamk, kot so Peugeot, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi in Honda.

Naša ponudba se razteza na široko paleto kvalitetnih znamk, med katerimi je tudi Putoline. Njihova olja iz Nizozemske slovijo po kvaliteti in edinstvenih izdelkih za motorje. Poleg tega smo se povezali tudi z podjetjem Progrip, katerih produkti so del svetovnega MXGP prvenstva. MX očala, gripi, oblačila in drugi izdelki so samo del njihove bogate ponudbe.

Pri VIP Moto BF vam kot celostno usmerjena motoristična trgovina nudimo tudi Proxxon orodje, ki slovi po vrhunski kakovosti za mehanična popravila in sodi v sam svetovni vrh. In kot prvi ponudnik za fizične osebe v Sloveniji, vam lahko ponudimo tudi Würth orodje. Naš cilj je namreč, da na enem mestu dobite vse kar rabite zase in za svoj jekleni konjiček.

Dodatna oprema za motorje je še ena od naših prednosti, saj sodelujemo s podjetjem Acerbis, ki ponuja široko paleto izdelkov, kot so plastike, drsniki in zaščitna oprema. Njihova hitra in zanesljiva dostava zagotavlja, da boste svoje izdelke prejeli v roku 7 dni, tudi če niso trenutno na zalogi.

Poleg tega v našo pestro ponudbo spada tudi podjetje Lindstrands, ki zagotavlja vse, kar potrebujete vi za udobno in varno vožnjo z motorjem, kot so jakne, hlače, rokavice, ščitniki in funkcionalna oblačila.

V kolikor pa vašega izdelka ni med omenjenimi znamkami, sodelujemo tudi z največjimi globalnimi skladiščniki, kot so Bihr, Parts Europe, Double RR parts, da vam zagotovimo dostop do originalnih nadomestnih delov. S tem ste lahko brez skrbi glede brezhibnega delovanja vašega motorja.

Naša paleta cestnih programov se osredotoča na začetna podjetja, ki hitro postajajo prepoznavna po svoji kakovosti. Eden od teh je tudi RST, ki je glavni sponzor ene najbolj znanih dirk na svetu, Isle of Man TT.

Pri nas pa lahko najdete tudi kolesa S-Bikes za vse ljubitelje kolesarjenja.

Naša misija je jasna: ponuditi izdelke za motošport slovenskemu tržišču, ki vam bodo za ceno dali največ – trajnost, varnost in kvaliteto. Za vse informacije in naročila nas lahko vedno pokličete ali nam pišete, saj smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše motoristične sanje.

© 2024 Infinitive Solutions by Gašper Sedušak | Vse pravice pridržane

Vip moto center, vip moto bf

Na enem mestu vse kar potrebujete

Združili smo moči s servisom motociklov VIP MOTO CENTER, ki je lociran le čez cesto. Tam svoj konjiček prepustite rokam najboljših serviserjev z desetletji izkušenj, mi pa zagotovimo da imate vso dodatno opremo za vzdrževanje motorja, vašo zaščito in udobno vožnjo.

vip moto bF, vip moto center

Z veseljem vam svetujemo

Vaše dileme in vprašanja z veseljem rešimo na telefonski številki 030 673 399 ali preko e-mail naslova vipmotobf@outlook.com

Košarica
Prijava

Še nimate računa?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Začnite tipkati, da se prikažejo artikli, ki jih iščete.
Trgovina
0 Seznam želja
0 items Košarica