MotoBF motoristična trgovina
Loading...
AIROH GP500 DRIFT

Čelada AIROH MOVEMENT STRONG Bela-Roza

175.00

Mastercard-logo_white

Čelada Airoh MOVEMENT STRONG je integralna čelada narejena iz polikarbonata. Odlikuje se z udobjem in hkrati zagotavlja optimalno varovanje. Čelada je testirana v vetrovnem tunelu.

UPORABA

Čelada Airoh Movement Strong je integralna čelada narejena iz polikarbonata. Odlikuje se z udobjem in hkrati zagotavlja optimalno varovanje. Čelada je testirana v vetrovnem tunelu.

Teža: 1500g

Velikosti: XS, S

 

AIROH GP500 DRIFT
AIROH Airoh se je rodil iz želje, da bi kakovost, varnost in inovativnost čelade, zasnovane za cestne in terenske prvake, omogočili vsem ljubiteljem dveh koles. Antonio Locatelli je verjetno mislil tako, ko je leta 1986 ustanovil podjetje z njegovim priimkom. Več kot desetletje je izpopolnjeval svoj talent in veščine, da bi razvil Locatelli S.p.a. in se osredotočil na proizvodnjo čelad za nekatere znane blagovne znamke v industriji. Leta 1997, ko je pridobil obsežno znanje in izkušnje ter poglobljeno spoznal izdelek in trg, se je odločil lansirati blagovno znamko Airoh. Poslanstvo je kristalno jasno: zagotoviti kakovost, varnost in inovativnost čelad, rezerviranih za dirkače, na voljo vsakemu motoristu. 111 SVETOVNIH NASLOV Airoh nenehno stremi k odličnosti in to ne pušča kamna na kamenčku. Luč, ki sveti v očeh najuspešnejšega prvaka, je enaka kot v očeh mladih, ki delajo prve poteze v svetu tekmovanj. Naša dirkalna enota, ki jo sestavljajo nekdanji kolesarji in znani strokovnjaki za cestno industrijo in izven nje, pomaga tistim z enakimi vrednotami doseči svoje sanje in ambicije.

Priporočamo Poglejte si še ostale izdelke