fbpx

AKCIJA!

Trenutno ni produktov v akciji.

shocked emoji

Spremljajte nas na našem FaceBook in Instagram profilu, da ne zamudite naslednje.

Prikaz vseh 4 rezultatov

 • -26%
  čistilo zračnega filtra

  PUTOLINE ACTION CLEANER – čistilo za zračni filter

  31.99 Dodaj v košarico
 • -30%
  čistilo za zračni filter

  PUTOLINE ACTION CLEANER SPRAY – čistilo za zračni filter

  9.99 Dodaj v košarico
 • -19%
  olje za zračni filter

  PUTOLINE ACTION FLUID – olje za zračni filter

  14.99 Dodaj v košarico
 • -30%
  sprej za zračni filter

  PUTOLINE ACTION FLUID SPRAY – sprej za zračni filter

  9.99 Dodaj v košarico

ZAKAJ PUTOLINE?

Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: N-TECH®.

Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”.

Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.