fbpx

1L PUTOLINE MX 9 - tekmovalno olje za mešanico GP

Loading...

PUTOLINE MX 9 olje za mešanico

namenjeno za najzahtevnejše razmere. Podaljša življenjsko dobo vitalnih komponent v agregatu in omogoča manjše razmerje bencin:olje za najboljši izkoristek vašega 2 taktnega motorja.

19.90

UPORABA

PUTOLINE MX9 je popolnoma sintetično, modro, dvotaktno olje. Dodatek revolucionarnega sistema dodatkov Ester Tech zagotavlja varno mazanje tudi v ekstremnih dirkaških pogojih. MX9 je bil razvit  za najtežje pogoje na dirkah Off Road Grand Prix.

Zaradi svojih izrednih mazalnih lastnosti, Putoline MX9 omogoča, da je razmerje bencin:olje lahko manjše kot pri drugih oljih in tako izboljša izkoristek vašega dvotaktnega agregata.

Pri pripravi mešanice, podrobno preberite navodila proizvajalca vašega motornega kolesa. Ob premajhnem razmerju bencin:olje, lahko pride do kritične okvare agregata!

Putoline MX 9 je namenjeno predvsem za tekmovalna motocross in enduro motorna kolesa. Za ostala motorno kolesa vam predlagamo Putoline MX 7 ali Putoline Castor R.

ZAKAJ PUTOLINE?

Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: Putoline N-TECH®.

Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”.

Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.

V našem prispevku si preberite, zakaj je N-Tech® serija aditivov tako edinstvena -> Preberi več.