fbpx

1L PUTOLINE MX 7 - olje za mešanico

Loading...
Šifra: 70275 Kategoriji: , Oznake: , ,

PUTOLINE MX 7 olje za mešanico

je popolnoma sintetično, dvotaktno olje. Primerno je tako za komercialna kot tudi za tekmovalne 2 taktne motocikle.

 

18.90

UPORABA

PUTOLINE MX 7 je popolnoma sintetično olje za mešanje za 2-takt motocikle. Sistem dodatkov v MX 7 nudi naslednje lastnosti:

  • Večja moč agregata
  • Čistejše in učinkovitejše izgorevanje
  • Izjemna zaščita motorja
  • Temperaturna stabilnost pri visokih obratih
  • Izjemna trdnost oljnega filma
  • Zmanjšana poraba goriva
  • Brez kopičenja oblog
  • Optimalen odziv ob dodajanju plina, tudi v vlažnih pogojih

Olje MX 7 je primerno za vse dvotaktne motocikle, vendar za bolj zahtevne voznike priporočamo PUTOLINE MX 9 – tekmovalno olje za mešanico, oziroma PUTOLINE Castor R.

ZAKAJ PUTOLINE?

Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: Putoline N-TECH®.

Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”.

Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.

V našem prispevku si preberite, zakaj je N-Tech® serija aditivov tako edinstvena -> Preberi več.