fbpx

1L PUTOLINE CASTOR R - tekmovalno olje za mešanico

Loading...

Putoline Castor R – tekmovalno olje za mešanico

je čisto ricinusovo olje najvišje kakovosti namenjen 2-taktnim in 4-taktnim tekmovalnim motornim kolesom. Primeren predvsem za motorna kolesa “speedway” in pa agregate “go-kart” vozil.

18.90

UPORABA

Putoline Castor R je čisto ricinusovo olje najvišje kakovosti, v kombinaciji s posebnimi dodatki. Ta poseben izdelek je namenjen 2-taktnim in 4-taktnim motornim kolesom, ki se uporabljajo za tekmovanja. Castor R lahko mešamo z metanolom, nitrometanom in bencinom.

Castor R je namenjen predvsem za tekmovalne motorje razreda speedway in dvotaktne go-kart agregate.

Za motocross ali enduro motor, vam priporočamo PUTOLINE MX 9 – tekmovalno olje za mešanico.

ZAKAJ PUTOLINE?

Od leta 1970 je Putoline Oil vodilni igralec na (mednarodnem) trgu maziv izključno za motorni segment dvokoles. Izkušnje in specializirano tehnično znanje nam omogočajo, da se nenehno osredotočamo na inovacije izdelkov. V zadnjih letih smo se zelo trudili pri razvoju vsestranske tehnologije aditivov: Putoline N-TECH®.

Tehnologija aditivov N-TECH Maziva v veliki meri prispevajo k trajnosti sodobnih motorjev in menjalnikov. Pred desetimi leti je Putoline Oil prvič uvedel Nano tehnologijo v svoja motorna maziva. Blagovna znamka zdaj napreduje in s ponosom predstavlja N-TECH®, naslednji korak v tehnologiji aditivov za motorna kolesa. Več kot vreden naslednik ponudbe je Nano-Tech. Najboljša različica olj Putoline je N-TECH PRO R +, ki je na voljo v različnih viskoznostih in ON ROAD ter OFF ROAD panogah. Razvit je in primeren za najbolj možne in raznolike pogoje od “celoletne uporabe” do “ekstremnih tekmovalnih pogojev”.

Poleg te ponudbe so z novo tehnologijo aditivov N-TECH® obogateni tudi različni drugi izdelki. Poleg tega naj bi bil konec letošnjega leta predviden popolnoma nov dirkalni izdelek, razvit za ponudbo vrhunske zaščite motociklov pod dirkalnimi pogoji. Ta izdelek bo prav tako izdelan z novo tehnologijo dodatkov N-TECH®.

V našem prispevku si preberite, zakaj je N-Tech® serija aditivov tako edinstvena -> Preberi več.